donderdag 5 november 2015

52 weeks to Christmas #45 A very Merry Christmas to you

Voor mijn kaart van vandaag heb ik een oude sketch van Mojo Monday (418) gebruikt en de kleuren van de lopende challenge. Meedoen aan de challenge kan nog tot vanavond 23.59 uur en volgende week wordt dan de winnaar bekend gemaakt.
 
 Behalve mooie inspiratiekaarten vind je vandaag ook dit bericht op het blog:
Wij zijn per 1 januari op zoek naar twee DT-leden, er gaan twee mensen ons team verlaten, jullie zullen van de mensen zelf wel horen wie dat zijn.....Lijkt het jouw leuk ons team te komen versterken? Je bent een keer in de 4-5 weken aan de beurt je kerstkaart te plaatsen op dit blog. Er wordt dan van je verwacht dat je ook bij de deelnemers een reactie achter laat....Verder vinden we het heel fijn als de challenge begint op de laatste donderdag van de maand, dat je daar ook je kerstkaart bij plaatst op dit blog. We werken volgens een schema, een jaarplanning, dus je weet precies voor het hele jaar wanneer je aan de beurt bent. Dit is de enige verplichting die je hebt, je bent vrij om verder iedere week of zo vaak mogelijk mee te doen op je eigen blog... Lijkt het wat?, stuur dan je kaart in, door achter je wekelijkse kerstkaart DT te zetten, en dit ook in je blogbericht vermelden, dan weten wij precies dat je mee wil doen..... Je hebt tot en met 26 november de tijd je aan te melden.....
We zien jullie inzendingen graag komen....Zijn er verder nog vragen, neem gerust contact met ons op, via de contactpagina.

Hartelijke groet, Ingrid en het team 52 WTC.... 

2 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een leuke kaart, Sylvia!

Epie Posthumus zei

Leuke kerstkaart Sylvia en reuzebedankt
weer voor je bijdrage aan ....52 weeks to...
Groetjess Epie DT