Algemene voorwaarden workshop volwassenen

Aanmelden:
Indien u zich aanmeld voor een workshop bij mij thuis dan kan het bedrag voor de workshop op de avond zelf contant betaald worden of al eerder overgemaakt worden. Dit kunt u aangeven bij uw aanmelding.

Indien u een workshop bij uw thuis wilt organiseren dient het gehele bedrag voor de workshop 3 werkdagen voordat de workshop plaatsvindt betaald te zijn. Na aanmelding ontvangt u van mij een mail met betaalgegevens en na uw betaling ontvangt u van mij een bevestigingsmail voor deelname aan de workshop.

Annuleren:
U kunt tot 2 dagen voor de workshopdatum uw inschrijving kosteloos annuleren.Dit kunt u doen door een mail te sturen naar mijnfreubelhoekie@hotmail.nl of mij te bellen op telefoonnummer 06-15486617. Het betaalde bedrag wordt dan terug gestort. 
Als u na deze periode de workshop annuleert, worden de kosten van de workshop gewoon in rekening gebracht en wordt het workshop pakket incl. werkbeschrijving
 naar u verzonden tegen betaling van het PostNL tarief of u kunt het pakket bij mij thuis ophalen.
Mocht ik zelf door overmacht genoodzaakt zijn een workshop te annuleren wordt er een andere datum gepland. Indien u dan niet kunt wordt er gekeken naar een andere oplossing.
Kleding:
Tijdens workshops wordt er gewerkt met lijm/inkt/gereedschap. Ik verzoek u hier rekening mee te houden. Voor eventuele schade aan of mogelijk verlies van kleding en/of andere eigendommen is de organisatie van Mijn Freubelhoekie niet aansprakelijk.

Geen opmerkingen: